Hvordan du bestiller

1- ANMOD ET TILBUD
Velkommen til FK Manufacturing! For at sikre en smidig og præcis tilbudsproces anbefaler vi at bruge vores indsender en forespørgsel på et tilbud gennem vores "Få et tilbud" knap på hjemmesiden. Klik på knappen "Få et tilbud" i øverste højre hjørne af vores hjemmeside. Dette fører dig til formularen, hvor du kan give alle de nødvendige oplysninger til dit projekt.

Tak, fordi du valgte FK Manufacturing! Vores team er begejstrede for at bringe din vision ud i livet. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte vores venlige supportteam. Vi er her for at hjælpe!

2- GODKEND OG BETAL
Når du har modtaget tilbuddet og haft mulighed for at se specifikationerne igennem, bliver du bedt om at godkende tilbuddet og betale for det samlede beløb for at få ordren i gang. Hvis noget ikke ser rigtigt ud, kan du afvise citatet og angive de ændringer, du gerne vil foretage.

3- PRODUKTION
Tid til at vi skal på arbejde. Vi tager specifikationerne af dine mockups og gør dine beklædningsgenstande/produkter til virkelighed.

4- FORSENDELSE
Når produktionen er færdig, vil vores team give dig besked om, at din ordre er klar til afsendelse. Du modtager sporing, så snart din boks forlader vores lager. Afhentning er tilgængelig lokalt.